ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vizita premierului Dorin Recean la Bruxelles a fost amânată

17:31 | 20.04.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 20 apr. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Dorin Recean nu va efectua vizita planificată pentru astăzi la Bruxelles, din cauza unor schimbări de agendă, transmite MOLDPRES.

„În contextul amânării programului public al președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru astăzi și mâine, urmare a unor circumstanțe de familie, a fost convenită contramandarea vizitei la Bruxelles a prim-ministrului Dorin Recean pentru o dată ulterioară”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Ieri, într-o conferinţă de presă de după şedinţa Executivului, Daniel Vodă a anunţat că joi, 20 aprilie, premierul Dorin Recean va întreprinde o vizită la Bruxelles, unde va discuta agenda europeană a Republicii Moldova și acțiunile întreprinse de autorități în acest sens.  

La Bruxelles, premierul trebuia să aibă mai multe întâlniri cu oficiali europeni. Aceasta trebuia să fie a doua vizită efectuată de şeful Cabinetului de miniştri de la Chişinău în afara ţării, după ce la începutul lunii martie curent a fost la București, în prima sa vizită oficială peste hotare.

img23003183

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!