ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un elicopter Black Hawk va survola capitala în timpul antrenamentelor moldo-poloneze ale poliției

12:40 | 02.05.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 2 mai. /MOLDPRES/. Un elicopter Black Hawk va survola astăzi capitala în timpul antrenamentelor moldo-poloneze ale poliției, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, zilele acestea se desfășoară exerciții de antrenament ale polițiștilor din brigada cu destinație specială „Fulger”, în comun cu poliția din Polonia. În cadrul antrenamentelor, elicopterul Black Hawk al trupelor de intervenție poloneze va survola capitala și împrejurimile acesteia.

Acțiunile se desfășoară pe parcursul acestei săptămâni și au drept scop schimbul de experiență și preluarea bunelor practici pe linie de securitate, în contextul Summitului Comunității Politice Europene 2023, care va avea loc pe 1 iunie în Republica Moldova.

Foto: MAI

img23003470

img23003470

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!