ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Aur pentru Lotul național de orientare sportivă la Campionatul țărilor latine

11:43 | 04.05.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 4 mai. /MOLDPRES/. Lotul național al Republicii Moldova a obținut medalia de aur la Campionatul de Orientare sportivă al țărilor latine. Țara noastră a participat pentru prima dată la această competiție, transmite MOLDPRES.

Competiția s-a desfășurat în perioada 28 aprilie – 3 mai, în masivul Bucegi, România, pe o hartă cu multe alunecări de teren.

Cei șase sportivi care au reprezentat țara noastră sunt Nosenco Victoria, Manchevici Olesea, Fomiciov Vasili, Babici Artiom, Davîdov Iaroslav. În clasamentul pe echipe Moldova s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă. Pe locul II s-a clasat naționala României, iar pe locul III - Columbia.

Sportivii și antrenorii vor beneficia de premii bănești oferite de către Minister.

Foto: MEC

img23003562

img23003562

img23003562

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!