ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CNAMUP a primit o donație de dispozitive moderne din partea Comitetului Internațional al Crucii Roșii

16:14 | 11.05.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 11 mai /MOLDPRES/. Formatorii Centrului de Instruire în domeniul medicinii de urgență și calamităților din cadrul Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească (CNAMUP) au primit astăzi o donație din partea Comitetului Internațional al Crucii Roșii, transmite MOLDPRES.

Potrivit CNAMUP, dispozitivele moderne vor fi folosite în activitatea cotidiană a formatorilor specialiști pentru instruirea personalului medical și a populației la un nivel mai înalt prin utilizarea unei tehnici performante.

Lotul donat include: șase laptopuri, două imprimante, două table flipchart magnetice, două mașini de laminare, un aparat de fotografiat și un ecran interactiv.

De asemenea, tehnologiile performante vor oferi posibilitatea organizării unor cursuri de instruire mai atractive în domeniul medicinii de urgență.

Foto: CNAMUP

img23003753

img23003753

img23003753

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!