ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliția a depistat obiecte interzise la participanții protestului din fața CC

14:04 | 15.05.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 15 mai /MOLDPRES/. Poliția a anunțat că a depistat obiecte interzise la participanții la acțiunea din vecinătatea Curții Constituționale (CC), transmite MOLDPRES.

„Amintim organizatorilor că sunt responsabili de desfășurarea întrunirii și de comportamentul manifestat de participanți. Poliția nu îngrădește dreptul la libera exprimare și întruniri, atât timp cât acestea au loc în limita legii”, a precizat Inspectoratul General al Poliției (IGP).

Curtea Constituțională continuă astăzi examinarea sesizării Guvernului Republicii Moldova privind verificarea constituționalității Partidului Politic „Șor”. În preajma instituției s-au adunat mai mulți simpatizanți ai formațiunii și au organizat un protest.

Foto: IGP

img23003863

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!