ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Kievul a fost atacat masiv în această noapte

08:17 | 16.05.2023 Categorie: Externe

Kiev, 16 mai. /MOLDPRES/. Ucraina a raportat marţi multiple explozii, în timp ce apărarea antiaeriană a respins atacurile asupra capitalei Kiev, informează DPA, preluat de AGERPRES și MOLDPRES.

Bubuiturile exploziilor rachetelor antiaeriene au trezit locuitorii Kievului, în timp ce resturi de rachete au căzut asupra grădinii zoologice a oraşului, a declarat primarul Vitali Kliciko.

El a mai spus că trei persoane au fost rănite şi o mare clădire avariată. În plus, mai multe maşini au luat foc.

Alertele de raid aerian au răsunat în timpul nopţii în toată ţara şi Kliciko le-a reamintit locuitorilor să nu se aventureze afară.

"Staţi în adăposturi!", a scris primarul pe canalul său de Telegram.

Kliciko a spus că resturile unui vehicul aerian fără pilot (UAV) au căzut în cartierul din sud-est Darniţki.

Rusia a invadat Ucraina vecină cu mai bine de un an în urmă şi a atacat-o în mod repetat cu drone de luptă din toamna trecută, deseori vizând infrastructura publică precum centralele electrice.

Foto: yahoo.com

img23003879

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!