ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului s-a întâlnit la Summitul din Reykjavik cu președintele CEDO

18:53 | 17.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 mai /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit la Summitul din Reykjavik, cu președintele Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO), Siofra O’Leary, comunică MOLDPRES.

Serviciul prezidențial de presă a relatat că oficialele au discutat despre rolul CEDO și al Consiliului Europei în realizarea reformelor și alinierea la cele mai bune practici în justiție. 

„Vom continua buna conlucrare pentru a întări instituțiile în țara noastră. Moldova continuă să avanseze în clasamentele internaționale privind democrația, ceea ce dovedește angajamentul nostru ferm pentru dezvoltarea unei societăți unde justiția prevalează”, a spus președintele Maia Sandu.

În zilele de 16-17 mai, Maia Sandu participă, în Islanda, la Summitul Consiliului Europei (CoE) al șefilor de state și de guverne.

Foto: Președinție

img23003964

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!