ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a avut o întrevedere cu omologul său din Cipru

20:59 | 17.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 mai /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu l-a salutat astăzi, în Islanda, pe Nikos Christodoulides, președintele Ciprului și l-a felicitat, încă o dată, cu prilejul învestirii recente în funcție, a relatat agenției MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

„Am vorbit cu președintele Christodoulides despre impulsionarea dialogului bilateral și am mulțumit pentru sprijinul oferit Republicii Moldova în parcursul nostru european”, a menționat șefa statului.

În discuția cu omologul său, președintele Maia Sandu a subliniat: „Mizăm pe sprijinul partenerilor ciprioți pentru inițierea negocierilor de aderare la UE cât mai curând. La fel, contăm pe susținerea eforturilor noastre în combaterea corupției și în recuperarea bunurilor, care aparțin de drept cetățenilor noștri”, a conchis lidera de la Chișinău în discuția sa cu președintele Christodoulides. 

Foto: Președinție

 

img23003968

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!