ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu Ambasadoarea Canadei în Republica Moldova, Annick Goulet, la încheierea mandatului său

17:35 | 22.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere de rămas bun cu E.S. Annick Goulet, Ambasadoarea Canadei în Republica Moldova, cu sediul la București, informează MOLDPRES.  

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, șefa statului a apreciat parteneriatul de durată dintre țările noastre și asistența oferită, recent, în contextul războiului Rusiei contra Ucrainei. Președinta a mulțumit pentru programele susținute de Canada în  Republica Moldova, dar și pentru aportul partenerilor canadieni pentru gestionarea crizei refugiaților din Ucraina.

Pe final, șefa statului a mulțumit Ambasadoarei Goulet  pentru serviciul și implicarea sa în fortificarea relațiilor bilaterale dintre statele noastre și i-a urat mult succes în viitor.  

Foto: Președinție

img23004117

img23004117

img23004117

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!