ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un spectacol de Daniela Burlaca va avea loc la Teatrul ”Geneza Art”

17:52 | 22.05.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. La Teatrul ”Geneza Art” va avea loc marți, 23 mai, la ora 19.00, spectacolul ”ZACS - Ziua așteptării căsătoriei sacre”, în regia Danielei Burlaca, informează MOLDPRES.

Este o comedie grotescă, cu situații diverse și pline de umor, despre o mireasă care așteaptă și un mire care nu vine. „ZACS” este o reflecție a societății anilor ‘90 cu reverberații în actualitate. Un spectru de relații clasice familiale, în care ne oglindim regăsindu-ne. În spectacol sunt antrenați actorii Cristina Trînbaci, Nicu Țurcanu, Cristian Perepeliuc, Victoria Botnar, Mihai Bordian, Viorel Cozma, Iurie Gologan, Milissa – Alexandrina Gologan și Ilie Ștefanesa.

Joi, 25 mai, la 18.00, Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va oferi publicului spectacolul ”Turandot”, operă în trei acte de Giacomo Puccini, după piesa omonimă de Carlo Gozzi, dirijor – Nicolae Dohotaru, regie – Eugen Platon,  regizor coordonator -  Rodica Picireanu,

În aceeași zi, la ora 19.00, Teatrul ”Geneza Art” readuce în scenă spectacolul ”Parfumierul”, după romanul lui Patrick Süskind „Parfumul”, regie - Daniela Burlaca, în rolul titular - Mihai Bordian, iar Teatrul Liber ”TOTEM” va prezenta pe scena Teatrului Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” spectacolul ”Sărbătoare în vremea ciumei” după ”Micile tragedii” ale lui A.S. Pușkin în regia lui Daniel Muntean.

img23004118

img23004118

img23004118

img23004118

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!