ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Comisiei Electorale Centrale

14:14 | 23.05.2023 Categorie: Comunicate

CEC inițiază consultări publice pe marginea a două proiecte de regulamente

Chişinău, 23 mai /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală anunță consultări publice pe marginea proiectului de hotărâre „Pentru aprobarea Regulamentului cu privire la statutul și activitatea reprezentantului concurentului electoral” și a proiectului de hotărâre „Pentru aprobarea Regulamentului cu privire la statutul și activitatea persoanelor de încredere ale concurentului electoral”.

Scopul proiectelor constă în perfecționarea reglementărilor ce vizează activitatea persoanelor de încredere ale concurenților electorali și activitatea reprezentanților concurenților electorali.

Observațiile, sugestiile și propunerile cu valoare de recomandare asupra acestui proiectelor pot fi trimise până la data de 7 iunie 2023, inclusiv, la adresa poștală: str. Vasile Alecsandri, nr. 119, mun. Chișinău, MD 2012, sau electronic la una dintre adresele de e-mail: [email protected][email protected] .

Proiectele de hotărâre, proiectele Regulamentelor (anexe la proiectele de hotărâre) și notele informative sunt disponibile pe pagina web a Comisiei Electorale Centrale www.cec.md , compartimentul „Cadrul normativ”, rubrica „Transparență decizională”, subrubrica „Procesul decizional”, poziția nr. 15 și nr. 16 (anul 2023) sau accesând direct linkul https://a.cec.md/ro/procesul-decizional-3379.html .

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!