ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe al Ungariei va sosi în vizită la Chișinău

14:46 | 23.05.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 23 mai /MOLDPRES/. Șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu va primi vizita de lucru a ministrului Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei, Péter Szijjàrtó, care în perioada 24-25 mai se va afla la Chișinău, informează MOLDPRES.

Biroul de presă al MAEIE a comunicat că miniștrii Nicu Popescu și Péter Szijjàrtó vor susține o conferință de presă pe 24 mai.

De asemenea va fi semnat la MAEIE Planul de lucru și de cooperare culturală între Ministerul Culturii al Republicii Moldova și Ministerul Culturii și Inovării din Ungaria pentru anii 2023-2027. Documentul va fi semnat de ministrul moldovean al Culturii, Sergiu Prodan și ministrul maghiar al Afacerilor Externe și Comerțului, Péter Szijjàrtó.

Foto: MAEIE

img23004140

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!