ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Marea cântăreaţă Tina Turner a încetat din viaţă

06:38 | 25.05.2023 Categorie: Externe

Berna, 25 mai. /MOLDPRES/. Marea cântăreaţă Tina Turner a decedat miercuri la 83 de ani, a anunţat purtătorul său de cuvânt într-un comunicat postat pe contul Instragram oficial al legendei muzicii rock, citat de presa internatională, preluat de AGERPRES și MOLDPRES.

"Anunţăm cu mare tristeţe moartea Tinei Turner", indică comunicatul, adăugând că celebra cântăreaţă americană, naturalizată elveţiană, lasă "în urma sa cea mai mare operă: muzica sa".

Tina Turner, "regina rock'n roll" a decedat "în linişte astăzi la vârsta de 83 de ani după o îndelungată maladie în casa ei din Kusnacht, în apropiere de Zurich, în Elveţia", menţionează documentul.

"Odată cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii şi un model", potrivit comunicatului.

Starul născut în SUA a fost una dintre cântăreţele de rock cele mai apreciate, cunoscută pentru carisma sa pe scenă şi pentru o serie de succese impresionante.

Foto: variety.com

img23004199

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!