ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lilian Chișca a depus jurământul de învestire în funcția de președinte al Autorității Naționale de Integritate

18:12 | 26.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 mai. /MOLDPRES/. Lilian Chișca a depus astăzi, în fața președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, jurământul de învestire în funcția de președinte al Autorității Naționale de Integritate (ANI), comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

Șefa statului i-a urat succes în noul său mandat și i-a menționat noului președinte al ANI că are o misiune importantă, în condițiile în care instituția pe care o conduce are un rol esențial în prevenirea și depistarea corupției prin realizarea controlului averii și al intereselor personale. La fel, ANI urmărește și respectarea regimului juridic al conflictelor de interese, al incompatibilităților, restricțiilor și limitărilor.

Foto: Președinție

img23004285

img23004285

img23004285

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!