ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu omologul său ucrainean, Volodymyr Zelenskyy, venit la summitul Comunității Politice Europene

10:42 | 01.06.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 iun. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a avut astăzi o discuție bilaterală cu președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Onorată să întâmpin primul participant al summitului Comunității Politice Europene, pe prietenul și vecinul nostru, președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy. Am avut o discuție foarte bună chiar înainte de începerea evenimentului despre situația de pe front, agenda bilaterală și parcursul nostru european”, a spus șefa statului.

„Toate țările europene ne-am întrunit la summitul CPE pentru a susține împreună Ucraina și să găsim cele mai bune soluții pentru a restabili și menține pacea pe continentul nostru. Moldova este Europa, Ucraina este Europa. Молдова – це Європа, Україна – це Європа. Moldova is Europe, Ukraine is Europe”, a mai subliniat Maia Sandu.

Foto: Președinție

img23004434

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!