ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Raportul Guvernului la o sută de zile de activitate va avea un caracter neformal

11:37 | 07.06.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 7 iun. /MOLDPRES/. Guvernul va prezenta un Raport de activitate anual, conform legii, fără a se concentra în mod special pe o dare de seamă la o sută de zile de activitate, potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, Daniel Vodă, în cadrul briefingului ţinut după şedinţa de astăzi a Cabinetului de miniştri, transmite MOLDPRES.

„S-au făcut multe lucruri bune de la numirea Guvernului Recean, însă acestea vor fi relatate şi explicate de miniştri în cadrul prezenţelor în mass-media, întâlnirilor publice cu cetăţenii sau comunicate instituţionale. Raportul de o sută de zile nu va avea un conţinut formal şi oficial, cum se obişnuia până în prezent”, a explicat Daniel Vodă.

La 16 februarie 2023, prim-ministrul Dorin Recean și membrii Cabinetului de miniștri au depus jurământul de învestire în fața șefului statului, Maia Sandu, după ce au primit votul de încredere al Parlamentului.

 

img23004579

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!