ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a felicitat Naționala Moldovei de fotbal 

09:23 | 21.06.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 iun. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a felicitat echipa națională de fotbal cu prilejul victoriei de marți seara, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Moldova, ești victorioasă când oamenii fac echipă unită! Ieri seara, Naționala Moldovei de fotbal a demonstrat în meciul cu Polonia că doar prin multă muncă, dedicare și luptă până în ultima clipă putem obține rezultate foarte bune. Putem inversa în favoarea noastră orice scor, putem capta atenția și admirația celor din jur”, a spus președintele.

Maia Sandu a felicitat echipa națională de fotbal a Republicii Moldova pentru sentimentul de mândrie cu care a inspirat întreaga țară. „Felicitări antrenorului Serghei Cleșcenco și lui Ion Nicolaescu, care a devenit cel mai bun golgheter al Naționalei. Suntem mândri de voi!”, a mai declarat șefa statului. 

Foto: Federația Moldovenească de Fotbal

img23004943

img23004943

img23004943

img23004943

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!