ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Argint și Bronz pentru Republica Moldova la Campionatul European de Lupte Libere, Under-20

11:50 | 02.07.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 2 iul. /MOLDPRES/. Sportivul din Republica Moldova, Anton Vlas, a obținut medalia de argint la Campionatul European de Lupte Libere, Under-20. În cadrul aceleiași competiții, Ion Marcu a câștigat medalia de bronz, transmite MOLDPRES. 

Ambii sportivi sunt absolvenți ai Liceului-internat municipal cu profil sportiv din Chișinău. Anton Vlas, membru al lotului național de lupte libere, a impresionat în cadrul competiției, obținând medalia de argint la categoria de greutate de până la 57 de kilograme. În paralel, Ion Marcu, un alt luptător de frunte al lotului național, a reușit să surclaseze reprezentantul Germaniei în lupta pentru medalia de bronz la categoria de greutate de până la 70 kg.

Performanțele au fost obținute cu sprijinul și îndrumarea antrenorilor Maxim Gîlcă, Iurie Gurin, Alexei Postolachi și Artiom Postică.

Campionatul European de Lupte Libere, Under-20 a avut loc în perioada 30 iunie - 2 iulie, în Spania.

Foto: MEC

img23005269

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!