ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Până pe 11 august, USMF „Nicolae Testemițanu” organizează sesiunea suplimentară de admitere

12:01 | 09.08.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 9 aug. /MOLDPRES/. Până pe 11 august curent, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie (USMF) „Nicolae Testemițanu” organizează sesiunea suplimentară de admitere în anul universitar 2023-2024, pentru locurile neacoperite la studii în bază de contract, informează MOLDPRES.

Astfel, sunt disponibile 51 de locuri la studii superioare de licență și integrate, dintre care opt la programul Farmacie, șase locuri la Optometrie, 19 locuri la Sănătate publică, cinci locuri la Asistență medicală generală și 13 – la Tehnologie radiologică.

Totodată, se anunță sesiunea suplimentară de admitere la studii superioare de master (ciclul II). În total, sunt disponibile nouă locuri în bază de contract: trei la programul Nutriție umană și șase la Sănătate mintală publică.

Candidații care nu au promovat concursul final și ale căror acte în original sunt depuse la Comisia de admitere se pot înscrie în concurs în sesiunea suplimentară, pentru aceasta fiind necesară completarea unei cereri suplimentare.

La sesiunea suplimentară pot prezenta originalele actelor și candidații care nu au participat inițial la concurs în cadrul sesiunii de bază de admitere. 

Comisia de admitere activează în Blocul didactic central (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), de luni până vineri, între orele 9:00 şi 16:30, pauză – 12:00-13:00. 

Rezultatele sesiunii suplimentare de admitere vor fi făcute publice la 12 august curent, pe site-ul universității. 

Foto: USMF „Nicolae Testemițanu”

img23006332

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!