ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raionul Orhei vor beneficia de consultații medicale gratuite

10:55 | 14.08.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 14 aug. /MOLDPRES/. Echipa mobilă de medici specialişti a reluat astăzi prestarea de consultații profilactice gratuite, acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină. Astfel, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în mai multe localități din raionul Orhei, transmite MOLDPRES.

Potrivit CNAM, echipa mobilă de medici specialişti va efectua examinarea cutiei toracice în următoarele  localități din r-nul Orhei: pe 14 august – în Brăviceni; pe 15 august – în Chiperceni; pe 16 august – în Ghetlova; pe 17 august – în Morozeni; pe 18 august – în Isacova.

Graficul consultațiilor profilactice poate suferi modificări în funcție de condițiile sanitaro-epidemiologice, climaterice, alți factori care pot influența logistica echipelor mobile.

Foto: CNAM

img23006430

img23006430

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!