ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Bălţi se ieftineşte călătoria cu troleibuzul

14:32 | 22.08.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 22 aug. /MOLDPRES/. Consiliul municipal Bălţi, reunit astăzi în şedinţă, a aprobat o decizie prin care vor fi reduse tarifele la călătoriile cu troleibuzul, transmite MOLDPRES.

Astfel, potrivit hotărârii aleşilor bălţeni, din luna octombrie o călătorie cu troleibuzul va costa patru lei, faţă de cinci lei cât este în prezent.

De asemenea, elevii ciclului primar de învăţământ vor beneficia de călătorii gratuite, iar cei din instituţiile de  învăţământ secundar general vor achita 80 de lei pentru un abonament lunar. Pentru persoane fizice şi juridice abonamentul va costa 200 de lei pe lună. Studenţii şi elevii şcolilor profesionale şi colegiilor vor achita 120 de lei pentru un abonament lunar de călătorie.

Costul de cinci lei pentru o călătorie cu transportul electric a fost stabilit în ianuarie curent.

Foto: Primăria Bălţi

img23006642

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!