ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O tânără din Soroca a fost reținută de poliție după ce a înjunghiat un bărbat. Victima a decedat

10:22 | 29.08.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 29 aug. /MOLDPRES/. O tânără din Soroca a fost reținută de poliție după ce a înjunghiat un bărbat. Victima, un bărbat de 72 de ani, a decedat, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, noaptea trecută, în jurul orei 00:30, oamenii legii din Soroca au fost alertați de o persoană, care a comunicat că a depistat un bărbat la sol în curtea unui bloc locativ.

La fața locului, polițiștii au constatat că între victimă și o tânără de 21 de ani ar fi avut loc un conflict verbal, pe fonul consumului de alcool. Ulterior, tânăra a mers la domiciliul tatălui său, din apropiere, de unde s-a întors cu un cuțit și i-a aplicat bărbatului de 72 de ani o lovitură în regiunea pieptului, după care a fugit. În urma leziunii primite, bărbatul a decedat pe loc.

La scurt timp femeia a fost reținută, iar pe caz a fost inițiată o anchetă.

Foto simbol

img23006807

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!