ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Elevi din Republica Moldova au obținut medalii la Olimpiada Internațională de Informatică

10:07 | 04.09.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 4 sep. /MOLDPRES/. Elevi din Republica Moldova au obținut o medalie de argint, două medalii de bronz și o mențiune de onoare la Olimpiada Internațională de Informatică, desfășurată în orașul Szeged, Ungaria, în perioada 28 august - 4 septembrie 2023, transmite MOLDPRES.

Medalia de argint a fost obținută de Victor Vorona, medaliile de bronz - de Veaceslav Guzun și Timur Degteari, iar mențiunea de onoare - de Alexandru Andrei. Toți premianții sunt elevi ai Liceul Teoretic „Orizont” din Chișinău.

Potrivit Ministerului Educației și Cercetării (MEC), la cea de-a 35-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Informatică au participat 359 de elevi din 88 de țări. Republica Moldova a fost reprezentată de patru elevi și doi profesori.

Foto: MEC

img23006910

img23006910

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!