ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În mai multe localități vor fi organizate Zilele Regiunii de Dezvoltare Nord

09:37 | 08.09.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al Republicii Moldova, organizează, în perioada lunilor septembrie-octombrie 2023, o serie de evenimente în contextul Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord, ediția a IX-a, transmite MOLDPRES.

Evenimentele incluse în agenda Zilelor Regiunii de Dezvoltare Nord se vor desfășura la Sângerei, Soroca, Bălți și în alte localități.

„Prin această suită de evenimente, ne-am propus să desfășurăm acțiuni orientate spre impulsionarea competitivității orașelor din nordul țării și să promovăm specializarea inteligentă în regiune. Zilele Regiunii de Dezvoltare Nord ne oferă o excelentă oportunitate pentru a stabili noi conexiuni de colaborare, valorificând totodată parteneriatele existente”, explică ADR Nord.

Evenimentul Zilele Regiunii de Dezvoltare Nord, ediția a IX-a, este organizat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord, sub egida Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova, în parteneriat cu GIZ Moldova, Solidarity Fund PL in Moldova, Oficiul Mareșalului Voievodatului Polonia Mare (Wielkopolska), Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, PRO4CE (Slovacă), Zona Economică Liberă „Bălți”, Zona Economică Liberă „Ungheni Business”, incubatoarele de afaceri, autorități publice locale, orașele-poli de creștere și antreprenori din nordul țării.

Foto simbol

img23007045

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!