ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În zilele de odihnă, în capitală vor fi organizate iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone

08:46 | 09.09.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 9 sep. /MOLDPRES/. În zilele de odihnă, în sectoarele capitalei vor fi organizate iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone. Acestea au scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor orașului acces la produse agricole proaspete și de sezon, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, astăzi va fi organizat târgul „EcoLocal”, cu produse autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali. Totodată, în același sector, în Parcul „Alunelul”, aleea centrală, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”.

În sectorul Botanica – Parcul „Valea Trandafirilor” va fi organizat un târg de artizanat și articole hand made, iar în același sector, pe bd. Dacia, 26, colț cu bd. Traian - târgul producătorilor autohtoni, denumit „Târgul cu Tradiție”.

De asemenea, în mai multe locații ale capitalei se vor desfășura târguri cu produse agricole, fructe, legume și produse apicole.

Foto: primăria capitalei

img23007071

img23007071

img23007071

img23007071

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!