ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean a solicitat prezentarea priorităților în domeniul infrastructurii

10:24 | 13.09.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 13 sep. /MOLDPRES/. Premierul Dorin Recean a solicitat astăzi ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, prezentarea viziunii de dezvoltare a infrastructurii pentru următoarea perioadă, transmite MOLDPRES.

„Vă rog mâine să prezentați viziunea de dezvoltare a infrastructurii, viziunea pe termen lung și pentru următoarele nouă trimestre, dezvoltarea infrastructurii rutiere, feroviare, foarte importantă devine acum infrastructura portuară, aeriană. La fel este important să avem apă și canalizare în fiecare sat și corespunzător să anunțați și proiectele pe termen lung, proiectele care trebuie să ne interconecteze eficient cu Uniunea Europeană, prin România. Banii sunt pentru următoarele luni, trebuie să asigurați că aceste proiecte se implementează”, a afirmat Dorin Recean, la începutul ședinței Guvernului.

Andrei Spînu a devenit ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale pe 17 iulie, după demisia din această funcție a Liliei Dabija. 

img23007150

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!