ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Copiii din raioanele Edineț și Soroca vor beneficia de servicii stomatologice gratuite

12:57 | 18.09.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 18 sep. /MOLDPRES/. Copiii din mai multe localități ale raioanelor Edineț și Soroca vor beneficia în această săptămână de servicii stomatologice gratuite, transmite MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină, pe 18 septembrie, vor prestate servicii medicale stomatologice copiilor din Bleșteni, Edineț; în perioada 19-21 septembrie - în Zăbriceni, Edineț; pe 22 septembrie – în Stolniceni, Edineț; pe 18 septembrie – în Bădiceni, Soroca; pe 19 septembrie – în Băxani, Soroca și în perioada 20-22 septembrie – în Bulbocii Noi, Soroca.

Săptămâna trecută, specialiștii au efectuat examene profilactice gratuite la peste 900 de persoane, dintre care aproape 590 – screening pulmonar, iar circa 330 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Serviciul de screening pulmonar prin radiografie digitală va fi reluat din data de 25 septembrie curent, în raionul Hâncești.

Foto simbol

img23007287

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!