ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova și SUA au încheiat un parteneriat în vederea contracarării manipulării informaționale externe

16:32 | 18.09.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 18 sep. /MOLDPRES/. Republica Moldova și Statele Unite ale Americii au semnat un Memorandum de înțelegere privind contracararea manipulării informaționale externe. Documentul a fost semnat astăzi de Emisarul Special și Coordonatorul Centrului de Angajament Global al Departamentului de Stat (GEC), James Rubin, și Secretarul General al Cancelariei de Stat a Republicii Moldova, Artur Mija, transmite MOLDPRES. 

„Statele Unite ale Americii sunt mândre să încheie un parteneriat oficial cu Republica Moldova în vederea contracarării manipulării informaționale externe. Împreună, ne angajăm să colaborăm pentru a consolida reziliența și a reduce impactul manipulării informaționale externe”, a anunțat Ambasada SUA la Chișinău.

Emisarul Special și Coordonatorul Centrului de Angajament Global al Departamentului de Stat (GEC), James Rubin efectuează o vizită oficială în Republica Moldova.

Foto: Ambasada SUA în Republica Moldova

img23007297

img23007297

img23007297

img23007297

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!