ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O grădiniță din raionul Ialoveni a fost renovată cu ajutorul României

11:32 | 22.09.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 22 sep. /MOLDPRES/. Grădinița „Albinuță” din satul Dănceni, raionul Ialoveni, are de astăzi un nou spațiu destinat grupei de copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 3 ani, prin contribuția financiară a Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), transmite MOLDPRES.

Spațiul a fost dotat cu echipamente, materiale didactice și toate cele necesare desfășurării activității instructiv-educative specifice învățământului preșcolar. Totodată, au fost achiziționate 20 de seturi de costume populare, un bun prilej de insuflare a tradițiilor și identității comune în rândul celor mici.

La ceremonia de inaugurare, copiii au fost salutaţi de secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu, şi ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Turcanu.  

Proiectul a fost finanțat de DRRM prin programul Educație și se înscrie în seria acțiunilor de susținere și promovare a învățământului în Republica Moldova.

Foto: DRRM

img23007431

img23007431

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!