ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 50 de companii vor participa la expoziția Fashion-Expo 2023, organizată la Moldexpo

11:07 | 27.09.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. Peste 50 de producători și distribuitori din Republica Moldova, India și România vor participa la Expoziția internațională specializată de produse, echipamente și materii prime pentru industria ușoară Fashion-Expo 2023, care va fi organizată la Moldexpo, în perioada 5-8 octombrie, transmite MOLDPRES.

Expoziția ajunsă la cea de-a XXI-a ediție, revine la Moldexpo după o pauză de trei ani. Aceasta va cuprinde o gamă variată de produse, de la utilaje, tehnologii și materii prime, până la produse finite. Profesioniștii din domeniu vor putea găsi la eveniment mașini industriale de cusut, de călcat, soft-uri pentru ramură, fibre, țesături și furnitură. Spre atenția consumatorilor vor fi propuse articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, accesorii și bijuterii.

În toate cele patru zile ale expoziției, la Modexpo va fi organizat și un vast program de activități conexe, inclusiv prezentări de modă, master-classuri, consultații de la specialiști experimentați, întruniri, seminare, promoții și alte evenimente utile atât pentru profesioniști, cât și pentru consumatori.

La expoziție vor participa creatori de modă din țară și de peste hotare, printre care designerul din România, Cătălin Botezatu. Pe podium vor fi demonstrate linii vestimentare de la producătorii autohtoni, precum și colecții ale oaspeților de peste hotare – Italia, România, Ucraina; ale tinerilor designeri, ținute pentru ocazii speciale, prezentări pentru cei mici.

Inaugurarea expoziției va avea loc joi, 5 octombrie, cu începere de la ora 11:00, în pavilionul central al Moldexpo.

Foto: Moldexpo

img23007547

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!