ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

DOC Mai mulți judecători au fost numiți în funcție până la atingerea plafonului de vârstă. Decretul semnat de președintele țării

08:08 | 02.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 2 nov. /MOLDPRES/. Cinci judecători au fost numiți în funcție de către președintele țării, Maia Sandu, până la atingerea plafonului de vârstă. Un decret în acest sens a fost semnat de șeful statului și publicat în ediția de astăzi a Monitorului Oficial, informează MOLDPRES.

Potrivit decretului, până la atingerea plafonului de vârstă au fost numiți în funcție următorii judecători: Bagrin Lucia, Beșelea Eugeniu, Crigan Dragoș, Gorlenco Inga, Martînenco Veaceslav și Vasilache Serafim.

Magistrații numiți până la atingerea plafonului de vârstă activează în prezent în cadrul Judecătoriei municipiului Chișinău și Judecătoriei Cahul.

Hotărârile privind numirea celor cinci judecători în funcție, până la atingerea plafonului de vârstă, au fost înaintate președintelui țării de către Consiliul Superior al Magistraturii la începutul lunii septembrie curent.

Sursă: monitorul.gov.md

img23008697

img23008697

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!