ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul ”Geneza Art” va prezenta un spectacol de Daniela Burlaca

15:34 | 06.11.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 6 nov. /MOLDPRES/. La Teatrul ”Geneza Art” va avea loc marți, 7 noiembrie, la ora 19.00, spectacolul ”ZACS - Ziua așteptării căsătoriei sacre”, în regia Danielei Burlaca, informează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, Daniela Burlaca a menționat că „ZACS” este o comedie grotescă, cu situații diverse și pline de umor, despre o mireasă care așteaptă și un mire care nu vine. „ZACS” este o reflecție a societății anilor ‘90 cu reverberații în actualitate. Un spectru de relații clasice familiale, în care ne oglindim regăsindu-ne”, a precizat Daniela Burlaca. În spectacol sunt antrenați actorii Cristina Trînbaci, Nicu Țurcanu, Cristian Perepeliuc, Victoria Botnar, Mihai Bordian, Viorel Cozma, Iurie Gologan, Milissa – Alexandrina Gologan și Ilie Ștefanesa.

în aceeași zi, în cadrul Festivalului Internațional al Artelor Contemporane, BE FREE FEST 2023, Compania de Dans ”Editta Braun” din Salzburg, Austria, va oferi publicului spectacolul de dans HYDRÁOS de Editta Braun, iar Teatrul Național ”Mihai Eminescu” – spectacolul ”Domnișoara Iulia” de August Strindberg, în regia Luminiței Țâcu.

Miercuri, 8 noiembrie, la ora 18.30, la Teatrul Fără Nume, în cadrul Festivalului Internațional al Artelor Contemporane BE FREE FEST 2023, va avea loc un spectacol de muzică jazz cu genericul iSWINGmyWAY, susținut de muzicianul Misha Grossu. În aceeași zi, la 18.30, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” readuce în scenă spectacolul ”Domnișoara Iulia” de August Strindberg, în regia Luminiței Țâcu.

img23008885

img23008885

img23008885

img23008885

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!