ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Nicu Popescu efectuează o vizită de lucru la Bruxelles, în contextul prezentării Raportului de Extindere al UE

08:04 | 08.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 8 nov. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, efectuează astăzi o vizită de lucru la Bruxelles, în contextul prezentării de către Comisia Europeană a Raportului de Extindere al UE, transmite MOLDPRES.

Potrivit Biroului de presă al MAEIE, în cadrul prezentării Raportului de Extindere al Comisiei Europene, ministrul Nicu Popescu va avea întrevederi cu Gert Jan Koopman, directorul general pentru vecinătate și extindere, Thérèse Blanchet, secretar general al Secretariatului General al Consiliului UE, Ilze Juhansone, secretarul general al Comisiei Europene.

De asemenea, vicepremierul Nicu Popescu va participa la evenimentul cu genericul „Pachetul de extindere 2023 al Comisiei Europene și calea europeană a Moldovei”.

img23008925

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!