ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Leul se apreciază față de euro și dolar

07:14 | 10.11.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 10 nov. /MOLDPRES/. La acest sfârșit de săptămână, leul moldovenesc se apreciază față de euro și dolar, potrivit datelor Băncii Naționale a Moldovei (BNM), transmite MOLDPRES. 

Astfel, euro costă astăzi 19 lei și 12 bani, în scădere cu patru bani. Dolarul pierde șase bani și are o valoare oficială de 17 lei și 89 de bani. 

Mai ieftin este și leul românesc. Acesta se depreciază cu un ban și se oprește la nivelul de 3 lei și 84 de bani. Hrivna ucraineană valorează în continuare 49 de bani. Și în cazul rublei rusești, BNM a menținut cotația de 19 bani. 

Ratele oficiale de schimb valutar afișate pentru astăzi de către BNM, vor fi valabile și în zilele de sâmbătă și duminică. 

img23009055

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!