ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Interpreta Irina Rimes revine la Chișinău

14:15 | 13.11.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 13 nov. /MOLDPRES/. Un concert al interpretei Irina Rimes va avea loc marți, 14 noiembrie, la ora 19.00, la Palatul Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, după un triumf la Chișinău, una dintre cele mai iubite artiste născute în Moldova, Irina Rimes, se întoarce de la București cu un spectacol solo. Ea urmează să pășească pe scena de la Palatul Naţional „Nicolae Sulac” cu piesele care au marcat parcursul ei de-a lungul timpului. „Octombrie roșu” , „Piesa noastră”, „Iubirea noastră mută”, „Cosmos” sau „Acasă” sunt doar câteva din hiturile din cadrul evenimentului în care artista ne invită în lumea sa.

Născută și crescută în Republica Moldova, Irina Rimes a cunoscut pentru prima dată succesul prin piesa „Visele", în 2016, reușind să ocupe prima poziție din topurile de radio din mai multe țări. Până în prezent, au urmat hituri precum „Ce s-a întâmplat cu noi", „Bolnavi amândoi" și „Nu știi tu să fii bărbat”, patru albume, fiecare prezentând un concept nou.

img23009120

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!