ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

EURO 2024. Naţionala R. Moldova a jucat în această seară cu selecţionata Albaniei 1-1

23:02 | 17.11.2023 Categorie: Sport

Chişinău, 17 nov. /MOLDPRES/. Selecţionata Republicii Moldova a încheiat în această seară la egalitate, 1-1, cu Albania, penultimul meci din calificările pentru Campionatul European de fotbal. Șefa statului Maia Sandu a fost în tribunele stadionului Zimbru, unde s-a jucat meciul de fotbal între Moldova și Albania, transmite MOLDPRES. 

Golul echipei noastre a fost marcat de Vladislav Baboglo. După acest rezultat, Naționala Moldovei păstrează șanse de calificare la EURO 2024. „Depindem, însă, de rezultatul partidei Polonia – Cehia, care se joacă în această seară, de la ora 21:45. Moldova va juca ultimul meci din preliminarii luni, 20 noiembrie, în Cehia”, explică Federaţia Moldovenească de Fotbal.   

Președintele Maia Sandu a fost la meciul de fotbal jucat în această seară de țara noastră și Albania, la Chișinău. „Hai, Moldova! Emoții mari în această seară la meciul de fotbal Moldova - Albania din preliminariile Campionatului European de fotbal. M-am bucurat să-i salut pe jucătorii echipei naționale și să-i felicit, pe ei și pe antrenorul selecționatei Moldovei, Serghei Cleșcenco, pentru meciul frumos și emoțiile pe care ni le-au oferit”, a relevat şefa statului.

Moldova va încheia campania de calificare la EURO 2024, pe 20 noiembrie, în deplasare, contra Cehiei.

img23009273

img23009273

img23009273

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!