ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Casa Albă afirmă că "lucrează din greu" pentru un acord între Israel şi Hamas

08:08 | 19.11.2023 Categorie: Externe

Washington, 19 nov. /MOLDPRES/. Casa Albă a declarat sâmbătă că lucrează în continuare din greu pentru a se ajunge la un acord între Israel şi Hamas în vederea eliberării ostaticilor şi pentru a marca o pauză în lupte, informează AFP, citată de AGERPRES și MOLDPRES.

"Nu am ajuns încă la un acord, dar continuăm să muncim din greu" în această direcţie, a scris pe X (ex-Twitter) purtătoarea de cuvânt a Consiliului Naţional de Securitate al Casei Albe, Adrienne Watson, negând o informaţie apărută în Washington Post, potrivit căreia între beligeranţi s-ar fi ajuns la un acord ce prevede eliberarea ostaticilor în schimbul unei pauze de cinci zile în luptă.

img23009295

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!