ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dorin Recean a votat în turul 2 al alegerilor locale generale: „Votul este cel mai important exercițiu democratic. Ieșiți la vot”

11:47 | 19.11.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 nov. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Dorin Recean și-a exercitat astăzi dreptul de vot la secția de votare din orașul Codru, municipiul Chișinău, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

„Am votat, ca și data trecută, pentru o localitate confortabilă aici, în orășelul Codru. Avem nevoie de infrastructură pe care să o construim. Avem nevoie de terenuri de joacă amenajate, de transport public eficient și confortabil pentru cetățenii din orășelul nostru”, a declarat premierul Dorin Recean.

Oficialul s-a referit și la importanța participării cetățenilor la alegeri în cele 273 de localități, unde, astăzi, sunt aleși primarii, evidențiind că votul este cel mai important exercițiu democratic.

„Guvernul va coopera în formatele de dialog existente pentru a implementa proiecte și a dezvolta localitățile noastre. Administrația publică locală trebuie să fie eficientă, onestă, transparentă și, corespunzător autorităților centrale, să aibă aceeași atitudine pentru o mai bună coordonare. După alegeri, toată lumea: administrația publică centrală și administrația publică locală trebuie să muncească împreună pentru a construi Europa la noi acasă”, a conchis șeful Executivului.

img23009304

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!