ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a numit noi secretari de stat la Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Dezvoltării Economice

10:19 | 22.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 22 nov. /MOLDPRES/. Cristina Gherasimov a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. Decizia a fost luată astăzi de Guvern, transmite MOLDPRES.

Cristina Gherasimov a fost până în prezent consilier în domeniul politicii externe și integrării europene a Președintelui Republicii Moldova.

Tot astăzi, Guvernul a decis numirea Cristinei Ceban în funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării. „Cristina Ceban și-a început activitatea în 2007 la Ministerul Economiei și a avansat treptat până la funcția de șef de direcție”, a afirmat la ședința Executivului vicepremierul Dumitru Alaiba, ministru al Dezvoltării Economice și Digitalizării.

Totodată, la propunerea ministrului Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, Cabinetul de miniștri l-a numit pe Cătălin Țacu în funcția de director al Inspectoratului de Stat al Muncii. 

img23009416

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!