ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Finlanda a închis patru puncte de trecere a frontierei, anunţă ANTA

11:42 | 23.11.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 23 nov. /MOLDPRES/. Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a anunţat că autoritățile competente finlandeze au decis să suspende temporar activitatea a patru puncte de trecere la frontiera cu Federația Rusă, Nuijamaa, Imatra, Vaalimaa și Niirala. Măsura va fi aplicată până la data de 18 februarie 2024, transmite MOLDPRES.

Conform Deciziei Guvernului Republicii Finlanda, măsura a intrat în vigoare din data de 18 noiembrie 2023 și se va aplica până la data de 18 februarie 2024.

„În contextul celor expuse, recomandăm consultarea paginii oficiale a Gărzii de Coastă a Finlandei (The Finnish Border Guard) pentru a urmări evoluția situației, la următorul link: https://raja.fi/etusivu”, indică ANTA.

img23009469

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!