ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova a fost reprezentată la unul dintre cele mai mari târguri din industria turismului din Europa Centrală și de Est

12:25 | 24.11.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 24 nov. /MOLDPRES/. Republica Moldova este reprezentată la unul dintre cele mai mari evenimente din industria turismului din Europa Centrală și de Est – Târgul internațional de turism TT Warsaw 2023, desfășurat în perioada 23 - 25 noiembrie în Polonia, transmite MOLDPRES.

Potrivit Ambasadei Republicii Moldova în Polonia, țara noastră a participat cu un stand de țară pentru a șaptea oară consecutiv la acest eveniment internațional, fiind promovate ofertele turistice enogastronomice, vinicole, de drumeție, dar și de turism de afaceri și medical. Gama de servicii și diversitatea ofertei turistice interactive a putut fi apreciată și virtual, prin intermediul ochelarilor VR și realității augmentate. 

Fiind la cea de-a 29-a ediție, târgul oferă expozanților oportunitatea de promovare a destinațiilor turistice, acționând drept o platformă pentru schimb de idei, stabilire de contacte de afaceri și inițiere de noi parteneriate. Scopul principal al evenimentului este sporirea schimburilor turistice bilaterale și oferirea posibilității pentru companiile din industria turismului de a-și prezenta produsele și serviciile potențialilor parteneri și călători din alte țări. Expoziția este însoțită de conferințe și întâlniri dedicate turismului, precum și de un program bogat de evenimente pentru vizitatori.

 

img23009510

img23009510

img23009510

img23009510

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!