ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Toate trecerile subterane din capitală au fost curățate de zăpadă fiind accesibile pentru pietoni

13:40 | 28.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 28 nov. /MOLDPRES/. Toate trecerile subterane din capitală au fost curățate de zăpadă fiind accesibile pentru pietoni, transmite MOLDPRES.

Potrivit municipalității, angajații întreprinderilor lucrează continuu pentru a asigura accesul liber al trecătorilor pe trotuare, treceri pietonale, alei, curți de blocuri și instituții sociale.

Totodată, autoritățile locale au făcut un apel către agenții economici de a curăța zăpada în adiacentul teritoriului administrat.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo nefavorabile, cetățenii sunt îndemnați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel.: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

img23009626

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!