ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe drumurile naționale se circulă în condiții normale de iarnă, la Căinari, Criuleni și Ștefan Vodă se menţin dificultăţi

14:29 | 28.11.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 28 nov. /MOLDPRES/. Administraţia de Stat a Drumurilor (ASD) a anunţat că în prezent circulația pe toate drumurile publice naționale se desfășoară în condiții de iarnă, iar echipele de drumari depun eforturi susținute în desfășurarea lucrărilor de deszăpezire, combaterea lunecușului, răspândirea materialului antiderapant și lărgirea părții carosabile, pentru a asigura o circulație în siguranță, transmite MOLDPRES.

Potrivit instituţiei, zonele Căinari, Criuleni și Ștefan Vodă, se confruntă în continuare cu condiții dificile de circulație, pe alocuri cu blocaje, iar întreprinderile rutiere acționează prioritar, desfășurând lucrări de curățare și lărgire a părții carosabile pentru a restabili parametrii inițiali ai rețelei de drumuri.

„Mulțumim cu recunoștință echipelor de drumari care activează în regim non-stop, antreprenorilor ONUR și Automagistral Pivden Moldova, precum și Inspectoratului General de Politie, Inspectoratului Național pentru Situații de Urgență, autorităților publice locale, salvatorilor, polițiștilor și tuturor instituțiilor care, alături de noi, s-au implicat în eforturile de deszăpezire, demonstrând solidaritate și unitate pentru a facilita activitatea drumarilor”, rezumă Administrația de Stat a Drumurilor.

 

img23009631

img23009631

img23009631

img23009631

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!