ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

MAEIE: Autoritățile Finlandei au decis închiderea tuturor punctelor de trecere a frontierei cu Federația Rusă

09:39 | 29.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 29 nov. /MOLDPRES/. Autoritățile Finlandei au decis închiderea tuturor punctelor de trecere a frontierei cu Federația Rusă. Decizia va intra în vigoare începând cu 30 noiembrie curent și va fi valabilă până la 13 decembrie curent, informează MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), în perioada 24 noiembrie - 23 decembrie curent traversarea frontierei între Finlanda și Rusia va fi posibilă doar prin punctele de trecere a frontierei amplasate în aeroporturile internaționale și porturile maritime din Finlanda.

În acest context, autoritățile recomandă cetățenilor să urmărească anunțurile Gărzii de frontieră a Finlandei.

Cetățenii care se confruntă cu o situație cu caracter urgent pot apela pentru asistență consulară la linia de telefon a Ambasadei Republicii Moldova la Stockholm +46 769 423 423.

img23009651

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!