ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La USM a fost inaugurat un centru de relații internaționale, studii politice și administrative

11:31 | 30.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 30 nov. /MOLDPRES/. La Universitatea de Stat din Moldova a fost inaugurat ieri Centrul de Relații Internaționale, Studii Politice și Administrative „Nicolae Titulescu””. Evenimentul a avut loc la Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative (FRIȘPA) a USM, informează MOLDPRES.

Potrivit rectorului Igor Șarov, acesta este cel de-al cincilea proiect finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) care a fost finalizat cu succes la Universitatea de Stat din Moldova. Centrul a fost renovat și dotat cu mobilier și echipament digital pentru a facilita realizarea activităților de instruire profesională și de cercetare.

La inaugurare au fost prezenți rectorul USM, Igor Șarov, secretarul de Stat al DRRM din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu, consilierul diplomatic al Ambasadei României, Emilian Marc Morar, decanul FRIȘPA; Alexandru Solcan, profesorii și studenții facultății.

img23009706

img23009706

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!