ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dorin Recean: De Ziua Națională a României, celebrăm limba română, valorile, cultura și legăturile istorice trainice care unesc cele două maluri ale Prutului

09:48 | 01.12.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 1 dec. /MOLDPRES/. De Ziua Națională a României, celebrăm limba română, valorile, cultura și legăturile istorice trainice care unesc cele două maluri ale Prutului. Declarația aparține premierului Dorin Recean, cu ocazia marcării astăzi a Zilei Naționale a României, transmite MOLDPRES. 

„De Ziua Națională a României, celebrăm limba română, valorile, cultura și legăturile istorice trainice care unesc cele două maluri ale Prutului. Celebrăm și viitorul european pe care îl construim astăzi împreună prin noi conexiuni: poduri, investiții, gazoduct, conexiuni energetice și burse pentru studenți. La mulți ani, România! La mulți ani, dragi români!”, a afirmat premierul.

Astăzi este Ziua Națională a României. 

img23009742

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!