ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Registratorii de stat vor fi evaluaţi anual în baza unui nou regulament

10:44 | 01.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 1 dec. /MOLDPRES/. Agenţia Servicii Publice a anunţat astăzi că cu susţinirea Programului Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), Reforme Instituționale și Structurale în Moldova, urmează a fi elaborat un Regulament pentru evaluarea anuală a registratorilor din domeniul înregistrării de stat, transmite MOLDPRES.

În baza noului Regulament, vor fi optimizate procedurile operaționale ale Agenției Servicii Publice privind înregistrarea de stat a persoanelor juridice, prestarea altor serviciilor publice conexe și digitalizarea acestora.

„A fost elaborat un chestionar pentru a evalua percepția solicitanților de servicii de înregistrare a unităților de drept. Astfel, reprezentanții mediului de afaceri au ocazia de a semnala deficiențele de ordin legal, tehnic, organizațional, etc. pe care le întâmpină în cadrul interacțiunii cu organul înregistrării de stat”, explică ASP.

„Solicităm respectuos să contribuiți cu opiniile proprii la completarea chestionarului, care poate fi accesat la următorul link: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScc44AdfG0l6j.../viewform   Vom aprecia completarea chestionarului până la data de 5 decembrie 2023. Toate răspunsurile pe care le furnizați vor fi păstrate în cea mai strictă confidențialitate”, rezumă Agenţia Servicii Publice.

img23009752

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!