ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mesajul vicepremierului Nicu Popescu cu prilejul Zilei Naționale a României

11:14 | 01.12.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 dec. /MOLDPRES/. Șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu, a transmis următorul mesaj cu prilejul Zilei Naționale a României:

„La Mulți Ani, România!

Republica Moldova este recunoscătoare României pentru sprijinul constant și proiectele implementate în țara noastră. De la construcția de drumuri și poduri până la renovarea grădinițelor și școlilor, România a fost și este mereu alături de noi, contribuind la dezvoltarea durabilă a comunităților noastre. La fel, apreciem rolul esențial pe care România îl are în calitatea de principal susținător și avocat al Republicii Moldova în procesul nostru de aderare la Uniunea Europeană.

La mulți ani, România! Fie ca parteneriatul nostru să continue să crească și să se întărească, aducând beneficii durabile tuturor!”

img23009757

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!