ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O companie low-cost va efectua zboruri de la Chișinău spre Stuttgart și Cologne, Germania

14:34 | 01.12.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 1 dec. /MOLDPRES/. Ministrul Infrastructurii şi Dezvoltării Regionale (MIDR), Andrei Spînu, a anunţat astăzi despre noi destinații și noi companii care vor zbura de pe Aeroportul Internațional Chișinău, transmite MOLDPRES.

„Așa cum am promis, revenim cu știri bune despre noi destinații și noi companii care vor zbura de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Eurowings, compania low-cost a grupului Lufthansa, va zbura de la Chișinău spre Stuttgart și Cologne, Germania. Primele zboruri vor începe din 1 mai 2024. Biletele vor fi disponibile începând cu săptămâna viitoare”, scrie oficialul pe o reţea de socializare.

Zborurile vor fi efectuate conform orarului: Chișinău – Stuttgart, în fiecare zi de miercuri și sâmbătă; Chișinău – Cologne, în fiecare zi de marți și vineri.

„Vom continua să aducem mai multe rute directe din/spre de pe Aeroportul Chișinău”, rezumă Andrei Spînu.

img23009765

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!