ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Elevi de la Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău, în vizită la CCI

17:09 | 03.12.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 3 dec. /MOLDPRES/. Elevi de la Centrul de Excelență în Viticultură și Vinificație din Chișinău au vizitat Camera de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova, participând la masa rotundă cu tema „Formarea specialiștilor competenți și competitivi pentru economia națională”, transmite MOLDPRES.

Președintele CCI, Sergiu Harea, a vorbit elevilor despre oportunitățile pe care le oferă instituția camerală mediului de afaceri, tinerilor antreprenori dar și elevilor, remarcând și despre oportunitățile învățământului dual.

Scopul întâlnirii a fost formarea specialiștilor competenți și competitivi pentru economia națională, iar obiectivele au inclus familiarizarea elevilor cu activitatea desfășurată de direcțiile instituției camerale, specificul învățământului dual și informarea cu privire la atribuțiile CCI în desfășurarea acestui proces de învățământ.

Totodată, organizatorii și-au propus informarea elevilor despre perspectivele de dezvoltare a turismului național prin prisma expozițiilor organizate de CCI și dezvoltarea competențelor antreprenoriale prin intermediul centrului de formare antreprenorială.

img23009794

img23009794

img23009794

img23009794

img23009794

img23009794

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!